Tower Tattoo en Piercing in Ede

Via deze site willen we je kennis laten maken met onze shop Tower Tattoo & Piercing in Ede.
 
Wij hebben een jarenlange ervaring in het zetten van tatoeages, in diverse stijlen, en piercings. Er wordt gewerkt in een vriendelijke, ontspannen sfeer en 100% schoon en hygiĆ«nisch volgens de wettelijke richtlijnen. Hiervoor is aan ons, na keuring door de GGD, een vergunning verleend. (www.veiligtatoeerenenpiercen.nl)

 
 
In onze shop heb je ruime keuze uit duizenden tattoo ontwerpen. Heb je een eigen ontwerp of wil je een ontwerp door ons laten maken dan kan dat natuurlijk ook. Tevens hebben wij een uitgebreide collectie piercingsieraden. 
 
 
 
Ben je jonger dan 16 jaar, dan wordt je bij ons niet getatoeerd. Piercen onder de 16 kan wel (minimumleeftijd is 12 jaar), mits een van je ouders mee komt en een toestemmingsformulier invult. Tevens moet hij/zij een legitimatiebewijs meenemen, waaruit blijkt dat het jouw ouder is.
 
Vanaf 16 jaar hoeven ouders, wettelijk gezien, geen toestemming meer te geven voor een tattoo of piercing. Wij zijn wel verplicht om je leeftijd te checken, dus zorg dat je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.
 
Afbeelding invoegen